Foto evt bovenaan bij hekwerk en poorten 2

Hekwerk & poorten

Landelijkhout.nl is gespecialiseerd in poorten, landhekken, loophekken en vaste hekwerken. Zeer geschikt voor de afsluiting van uw erf of weide. We leveren zowel standaard modellen als maatwerk.

Een dubbele poort heeft een breedte van maximaal vijf meter en wordt veel gebruik als afsluiting voor een weide of erf. Landhekken en enkele poorten worden veel toegepast bij weilanden en een loophek is een handige oplossing in combinatie met een afrastering met zware poort. De naam zegt het al: dankzij het loophek loopt u gemakkelijk in en uit.
Lees meer >>

Ons aanbod

Eiken poorten en landhekken

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben we bij Landelijkhout.nl een groot assortiment eiken poorten en landhekken samengesteld. Verschillend qua uitstraling, maar allemaal gemaakt van onderhoudsvriendelijk, duurzaam Europees eikenhout. Welke poort of hek is uw favoriet?

Hang- en sluitwerk

Vanzelfsprekend zijn al onze poorten en hekken voorzien van stevig en stijlvol hang- en sluitwerk. Ook hier is het nodige te kiezen. Denk aan rvs, gegalvaniseerd en zwart gecoat. We adviseren u graag over het hang- en sluitwerk dat het beste past bij de poort of het hek van uw keuze.

Maatwerk hekwerk / maatwerk poort

Er is altijd een hekwerk dat voldoet aan uw specifieke wensen. Van enkele of dubbele poort tot Engels veldhek. En van een boerenlandhek tot robinia schapenhek. De standaard hoogte van onze modellen is iets meer dan een meter. Specifieke wensen qua uitstraling of afmetingen? Neem dan contact op voor een maatwerk hekwerk of maatwerk poort.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw houtproduct?

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag! Kent u niet de voor- en nadelen van iedere houtsoort of heeft u een maatwerk wens? Of heeft u een heel andere vraag. Wij adviseren u graag om samen tot de beste keuze te komen. Zo geniet u van het juiste duurzame houtproduct voor uw project.

Winkelwagen