Foto evt bovenaan bij Post Rail

Post & rail hekwerk

Een post & rail hekwerk is er voor de echte liefhebbers van een landelijke stijl. De omheining bestaat uit ronde staanders en liggers van gekloofd robiniahout. Post & rail is onder meer zeer geschikt als afsluiting in uw tuin of voor een weide waar paarden en koeien grazen. Lees meer >>

Ons aanbod

Engelse traditie

De elegante post & rail hekwerken vinden hun oorsprong in het zuiden van Engeland. Kasteelheren gebruikten ze als afsluiting voor de paarden. Later werden ze breder toegepast en wonnen deze omheiningen ook elders in Europa aan populariteit.

Solide constructie

Bij Post & rail hekwerken worden de ronde staanders en liggers met een zogeheten pen-en-gatverbinding met elkaar verbonden. Een solide constructie, met een prachtige robuuste en landelijke uitstraling.

Twee of drie liggers

De hekwerken zijn in verschillende varianten leverbaar. Zo kunt u kiezen voor de optie met twee rails boven elkaar of een uitvoering met drie rails. Speciale wensen? Neem contact met ons op.

Lange levensduur en onderhoudsvrij

Post & rail omheiningen kunnen van meerdere Europese houtsoorten worden gemaakt. Denk aan eikenhout, kastanjehout en robiniahout. Bij Landelijkhout.nl geven we de voorkeur aan robiniahout (ook wel robinia pseudoacacia genoemd), vanwege de extreem lange levensduur van meer dan vijfentwintig jaar. En dat zonder onderhoud.

Post & rail voor kleinere dieren

Een post & rail omheining voor kleinere dieren? Dat kan door aan de binnenkant van de omheining gaas, schrikdraad of een elektrische lint te bevestigen. Zo maakt u uw post & rail hekwerk geschikt voor het houden van bijvoorbeeld schapen, ezels, geiten, herten, kippen en varkens. We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw houtproduct?

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag! Kent u niet de voor- en nadelen van iedere houtsoort of heeft u een maatwerk wens? Of heeft u een heel andere vraag. Wij adviseren u graag om samen tot de beste keuze te komen. Zo geniet u van het juiste duurzame houtproduct voor uw project.

Winkelwagen