Robinia palen 2.50m lang o 10 12cm

Robinia rondhout palen

Robina rondhoutpalen kopen? Robinia is een duurzaam alternatief (duurzaamheidsklasse I/II) voor tropisch hardhout. Ons harde robinia hout is afkomstig uit Europese productiebossen en heeft een lange levensduur. De rondhoutpalen zijn zelfs onbehandeld vele jaren ongevoelig voor vocht en ongedierte.

Ruim assortiment

Robinia rondhoutpalen zijn verkrijgbaar in meerdere diktes en in de uitvoeringen ‘geschild en gepunt’ en ‘spintvrij geschuurd’. Na verloop van tijd verkleuren de palen, waardoor uw hekwerk een nóg mooiere uitstraling krijgt. Lees meer >>

Ons aanbod

Kracht van de natuur

Robinia rondhoutpalen zijn geliefd vanwege hun natuurlijke uitstraling. De vorm is grillig, geen enkele paal is recht. Precies wat u nodig hebt voor een stijlvol, landelijk hekwerk. Robinia rondhoutpalen zijn onderhoudsvrij en verkleuren op natuurlijke wijze.

Duurzaamheidsklasse I

De Europese Unie heeft de duurzaamheid van verschillende klassen vastgesteld. Hoe hoger de klasse, des te langer de levensduur. Robiniahout is ingedeeld in de hoogste klasse 1 en 2, afhankelijk van de dikte van de palen. Klasse 1 heeft een levensduur van meer dan 25 jaar, klasse 2 van 15-25 jaar.

Duurzame kap

Duurzame kap Landelijkhout.nl werkt uitsluitend met duurzaam gekapt hout, afkomstig uit Europese kweekbossen. Zo kunt u verantwoord genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Robinia hardhout is het duurzaamste hout dat in Europa kan groeien.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw houtproduct?

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag! Kent u niet de voor- en nadelen van iedere houtsoort of heeft u een maatwerk wens? Of heeft u een heel andere vraag. Wij adviseren u graag om samen tot de beste keuze te komen. Zo geniet u van het juiste duurzame houtproduct voor uw project.

Winkelwagen