Post & Rail kastanje 2 ligger

Landelijk hout: groot aanbod, goede service

Landelijk hout is onbehandeld, duurzaam en milieuvriendelijk. En heeft een unieke natuurlijke uitstraling. Henk en Alette van Middendorp uit Kootwijkerbroek behoren al jaren tot de grote groep liefhebbers van landelijk hout. Sinds 2009 runnen ze met succes Landelijkhout.nl

Groot assortiment

Wat ooit begon als een ‘handeltje in robiniahout’ naast een bouwbedrijf is uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met een compleet assortiment en vaste klantenkring. De webshop Landelijkhout.nl biedt u alles om zelf mooie projecten te realiseren met landelijk hout. Van losse palen en planken tot complete poorten, hekwerken en allerlei benodigdheden. 

Foto Bus 2

Snelle levering

Bij Landelijkhout.nl begrijpen we dat u wilt doorpakken met uw hekwerk, poort of ander project. Daarom houden we een grote voorraad aan, zodat u snel over uw hout kunt beschikken. Uw landelijke hout is af te halen in Kootwijkerbroek, maar uiteraard bezorgen we ook op locatie. 

Advies van de specialist

Twijfelt u tussen robiniahout of eikenhout? Of hebt u vragen over maten of constructies? Landelijkhout.nl heeft de antwoorden. Profiteer ook van de expertise van de specialist op het gebied van landelijk hout en bestel met onze hulp de juiste producten voor uw project.

Landelijk hout op maat

Hebt u landelijk hout nodig in een maat die afwijkt van ons assortiment? Geef uw specifieke wensen door en we zagen het graag voor u op maat. 

Duurzaam gekapt hout

Landelijkhout.nl werkt uitsluitend met duurzaam gekapt hout, afkomstig uit Europese kweekbossen. Zo kunt u verantwoord genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Lange levensduur

Bij Landelijkhout.nl zijn we gespecialiseerd in Robiniahout (duurzaamheidsklasse 1/2) en andere Europese houtsoorten met een lange levensduur.

KlasseMate van duurzaamheidIndicatie levensduur in jaren
1Zeer duurzaam> 25
2Duurzaam15 – 25
3Matig duurzaam10 – 15
4Weinig duurzaam5-10
5Niet duurzaam< 5

Onze klanten

Particulieren, agrariërs, natuurorganisaties en aannemers uit heel Nederland kiezen wekelijks voor de natuurproducten van Landelijkhout.nl Wat kunnen we voor uw project betekenen? 

Winkelwagen